Tarieven

Wij zijn gecontracteerd door (bijna) alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat u zelf niets hoeft voor te schieten. Wij kunnen rechtstreeks declareren bij uw zorgverzekeraar. Hieronder vindt u de tarieven die wij declareren wanneer u niet verzekerd bent.

Tarieven fysiotherapie

Screening, intake en onderzoek: € 55,00
 Intake en onderzoek na verwijzing: € 55,00
Behandeling fysiotherapie standaard: € 45,00
Behandeling Shockwave therapie
(onderdeel van fysiotherapie):
€ 45,00
Behandeling manuele therapie: € 50,00
Behandeling aan huis: € 60,00
Vrijblijvende kennismaking psychologie: kosteloos
Doelgroeptraining: 1x per week

Doelgroeptraining: 2x per week

€ 40,00

€ 57,50

Bij annulering van een afspraak korter dan 24 uur vooraf zijn wij genoodzaakt het bij de afspraak horende tarief in rekening te brengen.

Tarieven psychologische begeleiding
Wij werken met een kosteloos eerste gesprek. In dit gesprek kunnen wij uw hulpvraag beoordelen. Vervolgens bespreken we de kosten van het daaropvolgend traject.

Verwijzing
Fysiotherapie is direct toegankelijk. Dit betekent dat u geen verwijsbrief van uw huisarts of specialist nodig heeft om bij ons onder behandeling te komen. Voor bepaalde (chronische) aandoeningen is wel een verwijzing nodig. Wanneer het voor u niet duidelijk is op hoeveel behandelingen u recht heeft, kunt u ons vragen hierbij te helpen. Wij informeren u graag hierover.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×