Psychologie

Onze fysiotherapiepraktijk is de enige in de regio die uw behandeling kan combineren met psychologische hulp. Psychische klachten kunnen namelijk vaak een gevolg, maar soms ook een oorzaak zijn van lichamelijke klachten. Mensen met psychosomatische klachten kunnen daarom goed terecht bij ons. Ook als u alleen op zoek bent naar een psycholoog, en geen lichamelijke klachten heeft, kunt u bij ons terecht.

Psycholoog in Someren

In onze praktijk ontmoet u psychologe Natascha van der Putten. Zij kan u leren inzicht te krijgen in de oorsprong van uw klachten, gedrag en keuzes en om de invloed ervan op uw leven te verminderen. Het begint altijd met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het is immers belangrijk om een klik te hebben met uw therapeut. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neemt u gerust contact op.

Vertrouwelijk

Al uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Wij wisselen alleen informatie uit met andere zorgverleners of instanties als u daarvoor schriftelijke toestemming heeft gegeven.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×