Longrevalidatie/COPD

Onze praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van mensen met COPD (chronic obstructive pulmonary disease) en is aangesloten bij Longnet en chronisch zorgnet, een landelijk netwerk en samenwerkingsverband van fysiotherapeuten, huisartsen, longartsen en -verpleegkundigen. Vanaf 2025 wordt van fysiotherapiepraktijken verwacht dat zij aangesloten zijn bij chronisch zorgnet. Geen zorgen! Dat hebben wij geregeld, waardoor u uw zorg ook vergoed krijgt door uw zorgverzekeraar.

Onze fysiotherapeuten Maurice en Hanneke zijn onze COPD-specialisten. Zij weten als geen ander hoeveel meerwaarde vroege behandeling en regelmatig bewegen heeft voor COPD-patiënten. Altijd optimistisch en energiek helpen zij u verder.

U kunt individueel bij Maurice en Hanneke terecht, maar er worden ook doelgroeptrainingen georganiseerd voor mensen met COPD. Neemt u contact op voor een kennismaking?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×