Referenties

Bedrijfsnaam

Geweldige, professionele behandeling!

5

Kom er inmiddels al verschillende jaren, klinkt negatief 😉 maar is het niet, mijn behandelingen zijn om de pijn te verlichten. Je wordt snel ingepland, krijgt zeer professionele hulp, men denkt mee, ongedwongen sfeer en ondanks de pijn nog gezellig ook…. Het is een mooi totaalplaatje!

Bedrijfsnaam

Zeer tevreden

5

Ben zeer tevreden met de begeleiding en behandeling.

Bedrijfsnaam

Vriendelijk en behulpzaam personeel

4.5

Je wordt goed geholpen met de juist oefeningen. Het is een mooi bedrijf, er werkt vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik heb er geen slechte ervaring mee.

Bedrijfsnaam

Klantgericht, vriendelijk en erg flexibel mbt afspraken

5

Altijd goed geholpen ondanks de eenmalige moeilijke casus waar het niet mogelijk bleek een oplossing te vinden. Hier zijn professionals aan het werk.

Bedrijfsnaam

Zeer vriendelijk, laagdrempelig en professioneel

5

Ik kom al jaren bij deze praktijk. Buiten het feit dat ik enorm geholpen ben met de wekelijkse therapie is er ook altijd ruimte voor een praatje. Ik voel me hier heel erg op mijn gemak en zou eenieder deze praktijk aanraden.

Bedrijfsnaam

Altijd een luisterend oor, en antwoorden op je vragen over COPD

5

Ik kom graag; ik mis het als ik af moet bellen. Het is hard nodig voor mij, en zeker geen straf. Altijd een luisterend oor, en je kunt veel dingen over COPD vragen. Erg tevreden!

Bedrijfsnaam

De beste in haar vak

5

Voor mij DE beste in haar vak met een team wat ook vakbekwaam is. Natascha is voor mij super. Klantvriendelijkheid: 10 Behandelaar: 10 Wachttijd: 10 Begripvol: 10

Bedrijfsnaam

Fysio met aandacht voor de mens

5

Behandeling altijd naar tevredenheid. Snelle behandeltijd en deskundigheid, maar vooral aandacht voor de mens.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×